TeMa-dag Vegan og vegetar - plutselig ble det "mainstream" 2. september

Vi satser på at verden blir bedre og forsøker å sette opp denne TeMa-dagen den 2. september.  Meld deg på, så holder vi kontakten.
Vi regner med at det også blir streaming av møtet for de av dere som ønsker å følge det hjemmefra. 

Ble trenden sterkere enn vi trodde - og hvilke problemer har vi støtt på mht. produksjon, merking og pakking?

Ifjor arrangerte vi en TeMa-dag om vegansk mat med stort oppmøte.  Mange av dere hadde ikke anledning til å delta og har ytret ønske om en tilsvarende dag i år også.  I år har vi imidlertid tatt med også vegetar og endog "fremtidens biff", og selvsagt får vi høre om både erfaringer og løsninger som har kommet frem det siste året.  Derfor har vi også fått nye foredragsholdere på erfaringsforedragene og vi har bedt de som representerer regelverket og kostholdsrådene om oppdaterte innlegg.  En storsatsing som matindustrien har gjort det siste året på vegansk og grønt er ganske unikt sett i relasjon til mye annet, og det er viktig å få med seg både praktiske konsekvenser og selvsagt videre trender.

PROGRAM:

Kl. 09.30-09.50 Registrering/kaffe
Kl. 09.50-10.00 Velkommen v/møteleder Kolbjørn Hole, styremedlem i Teknologisk Matforum og senior prosjektingeniør i Orkla Confectionery & Snacks Norge AS, Nidar
Kl. 10.00-10.40 "Ny-mat regelverket - hva du bør kjenne til"
 
v/seniorrådgiver Svanhild Vaskinn, Seksjon merking og kvalitet, Mattilsynet
Kl. 10.40-11.20 "Utfordringer og bærekraftige fordeler ved produksjon av vegansk og vegetarisk mat"
v/produktutviklingssjef Mari Bjørke Rønning, Hoff SA
Kl. 11.20-11.30 Kort diskusjons- og spørsmålsrunde før lunsj
Kl. 11.30-12.30 Lunsj
Kl. 12.30-13.10 "Bærekraftig "kjøtt" for fremtidens mennesker"
v/Sissel Rønning, Nofima
Kl. 13.10-13.50 "Erfaringer med vegansk og vegetarisk matproduksjon"
v/fagleder produktutvikling Ingunn Småbrekke Vårdal, O. Kavli AS 
Kl. 13.50-14.20 Kaffepause
Kl. 14.20-14.50 "Problemstillinger med markedsføring og merking av vegansk og vegetarisk mat"
v/partner/advokat Marie Vaale-Hallberg, Kvale Advokatfirma SA
Kl. 14.50-15.30 "Hvorfor har vegan og vegetar blitt "mainstream" og hva har det å bety for industrien og de norske kostrådene?"
v/ernæringsbiolog og ernæringsfaglig konsulent Lise von Krogh, von Krogh Ernæring Ltd. 
Kl. 15.30-15.50 Oppsummering/evt. spørsmål - avslutning
                                    Det er også avsatt 5-10 min. til umiddelbare spørsmål etter hvert innlegg.

 

MØTESTED:  Felix Konferansesenter på Aker Brygge, møterom Norden.  Bryggetorget 3, 0250  OSLO.  
Parkering mulig i Aker Brygge P-Hus (like på skrå over veien for Felix.). Hvis du kommer med flytoget går du av på Nationaltheateret stasjon.  Det er da ca. 11 min. å gå til møtestedet.

PÅMELDING innen 10. mars.  Benytt påmeldingsskjema på https://teknologiskmatforum.no/webkurs/tema-dag-vegan-25.-mars-2020 eller send en mail til post@teknologiskmatforum.no
Husk å notere evt. matallergier i påmeldingen.

DELTAGERAVGIFTEN  er Kr. 3000,- for medlemmer* og kr. 3750,- for ikke-medlemmer.  Halv pris for pensjonister og inntil 3 studenter for kun kr. 200,- (ytterligere studenter halv pris). Prisen inkluderer evt. innkomne manus på e-mail etter møtet, med forbehold om at vi får inn slike.  Faktura for deltageravgift sendes like før eller etter TeMa-dagen.  Hvis man melder seg på via nettsiden får man Ordrebekreftelse, og de som melder seg på via mail vil få en bekreftelsesmail.

AVBESTILLING: Fri avbestilling innen 15 dager før møtet.  Evt. sykeforfall må meldes snarest mulig og ved tilsendt sykmelding eller attestert egenmelding vil man få full refusjon minus eksp.gebyr kr. 250,-. Senere enn 3 dager før møtet kan vi ikke garantere at møtestedet godkjenner kostnadsfritt forfall, men du kan evt. sende en annen i ditt sted for et gebyr på kr. 250,-.  Vi prøver imidlertid alltid å få avbestilt for deltagerne ved sykdom, og som regel går det bra.  

*MEDLEMSKAP koster kun kr. 1100,-/år.  Dersom du melder deg inn før fakturering av møtet vil du få dette til medlemspris.  Innmelding via https://teknologiskmatforum.no/medlem/innmelding-teknologisk-matforum.

Vel møtt alle sammen!

 

OBS:  Hvis du ønsker å delta via streaming/som Webinar så vær vennlig å skrive dette under notater i påmeldingen. Prisen vil være den samme. 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×