Forum for idè-og kunnskapsutveksling

Forum for idè-og kunnskapsutveksling

Det er svært viktig å utveksle idèer og kunnskap, og minst like viktig å sørge for kontinuerlig fornyelse og foryngelse.  I Teknologisk Matforum er dette viktig og vi har lagt til rette for at studentene skal få være med på møtene til en symbolsk sum, slik at de blir kjent med medlemmer med bransjeerfaring - og slik at de også kan få sin stemme hørt.  

Dette skrev en student skrev til oss etter det første møte med Teknologisk Matforum på Næringsmiddeldagene i Ålesund:

"Hei!

Jeg har nå vervet ......til Teknologisk Matforum. som vervepremie tar jeg gjerne det ......... :)

Vil ellers takke for noen flotte dager på Næringsmiddeldagene!  Det var veldig kjekt å få være med, og se alle de mulige jobbene som finnes for matteknologer som er ferdig utdannet. Jeg opplevde personlig at de fleste jeg hilste på var veldig åpne og snakkesalige, og gledelig fortalte hva jobben deres gikk ut på. At det skulle være så lett å starte prosessen med nettverksbygging hadde jeg ikke sett for meg! Næringsmiddeldagene var kort og godt en givende og positiv erfaring, og jeg håper jeg får muligheten til å delta ved senere anledninger også. "

Vi fant ut at dette var bedre enn noen tekst som noe reklamebyrå kunne funnet opp, og hadde lyst å dele den med dere.  Ung eller godt voksen, - hvis du ikke er er medlem enda så er det bare å fylle ut innmeldingsskjemaet på hjemmesidene våre http://teknologiskmatforum.no

Vi har ca. 650 medlemmer som jobber med mat og drikke på et eller annet vis, enten de er i produksjonsbedrifter, leverandørbedrifter, etater, forsknings- eller utdanningsinstitusjoner. 

Møtene våre bringer dem sammen – både for å holde seg faglig oppdatert – og også for å bygge nettverk og utveksle erfaringer.

De årlige Næringsmiddeldagene går over tre dager, onsdag til fredag i uke 4, og flyttes rundt i landet.  Der arrangeres det fagmøte, bedriftsbesøk, utstilling og sosiale sammenkomster.  Mellom 160 og 220 deltar årlig på disse møtet.

I løpet av året arrangeres 7- 10 TeMa-dager hvor man går dypere inn i hvert tema.  Her er det mellom 25 og 75 deltagere på hvert møte, som oftest arrangeres i Oslo. 

Sammen med Tollkonsult arrangerer vi også et årlig tollkurs og vi har også iblant samarbeidsarrangemter med andre foreninger. 

Dersom det er emner som trenger spesiell tid til debatt setter vi opp ”TeMa-debatten”, hvor innledningene er korte og ordet fritt. 

 

Teknologisk Matforum er landets største uavhengige ideelle organisasjon og siden vi ikke har støtte fra noe sted står vi fritt til å belyse alle tema fra alle sider, så det er høyt under taket hos oss!   

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×