Næringsmiddeldagene 22-24. januar 2020

Meld deg på nå!

PROGRAM:

 

 

ONSDAG 22. JANUAR

Kl. 10.00

Åpning av TeMa-utstillingen, registrering og kaffe

 

Bedriftsbesøk - velg et alternativ under, OBS ulike bussavganger fra hotellet for de ulike bedriftsbesøkene med lunsj.

Kl. 11.00

A) Kjøttbyen Oslo (Fatland AS, Økeberg Skoglunn Pølsemakeri AS, Bokken AS)

 

B) Eurofins Food & Feed Testing Norway AS (Moss)

Kl. 12.00

C) Sjømathuset 

 

D) Joh.Johansson Kaffe AS

 

E) Arcus AS

 

Bussene returnerer til hotellet og alle er tilbake senest ca. kl. 16.30

Kl. 19.30 

Quiz-kveld og minglebuffet i hotellets restaurant

   
 

TORSDAG 23. JANUAR

Kl. 09.00

TeMa-UTSTILLINGEN /KAFFE/Registrering av nyankomne deltagere

Kl. 09.30

Velkommen til Oslo

Kl. 09.40 

ÅPNING v/Stig-Yngve B. Pedersen, styreleder i Teknologisk Matforum

 

"DET GRØNNE SKIFTET - Hvordan løser vi utfordringene?"

   Møteleder:  Spesialrådgiver utdanning og kompetansepolitikk Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke
Kl. 09.45 "Matnasjonen Norge"
v/avdelingsdirektør Kristin Orlund, Landbruks- og matdepartementet
Kl. 10.00 Hovedsponsor: Eurofins Food & Feed Testing Norway AS
Kl. 10.05 "Hvorfor er mat en viktig del av det grønne skiftet?"
v/Chief Strategy Officer Olav Kjørven, EAT 
Kl. 10.20 TeMa-UTSTILLINGEN /KAFFE
Kl. 11.10

"CASE: Bærekraftig produksjon av kylling og egg"
v/marketing og produktutviklingsdirektør Anette Møller, Den Stolte Hane

Kl. 11.25  "CASE: Bærekraftig produksjon av rødt kjøtt"
v/direktør Ståle Gausen, Grilstad AS
Kl. 11.40 Dagens sponsor: Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering AS
Kl. 11.45 TeMa-UTSTILLINGEN/KAFFE OG MELLOMMAT
Kl. 12.20  "CASE: Plastemballasje - hvilke problemer står vi overfor mht. holdbarhet og forurensning?"
v/markedssjef Ole Jan Myhre, Norner AS
Kl. 12.35 "Design og gjenvinning av plastemballasje - et bærekraftig tiltak?
v/utviklingssjef Lars Brede Johansen, Grønt Punkt
Kl. 12.50 "Åpen forbrukerdrevet innovasjon og matredder-arbeidet i Q"
v/adm.dir. Bent Myrdahl, Q-meieriene og adm.dir. Kristine Aasheim, Kavli Norge AS
Kl. 13.20 TeMa-UTSTILLINGEN/KAFFE OG MELLOMMAT
Kl. 14.10 "Hvor blir det av søppelet?"
v/partner Sveinar Kildal, Norscan Partners AS
Kl. 14.25 ÅRSMØTE (GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSMØTE)
avbrutt av kåseriet "Ekte norsk" hvor vi får snacks fra Orkla Confectionery & Snacks Norge og smaksprøver av akevitt fra Arcus.  Akevittambassadør Atle Minothi kåserer.
Kl. 19.30 KÅRING AV BESTE STAND OG APERITIF i utstillingslokalene
Kl. 20.00 FESTMIDDAG i møtesalen (festantrekk)
   
  FREDAG 24. JANUAR
 Kl. 09.00  TeMa-UTSTILLINGEN / KAFFE
Kl. 09.25 ÅPNING v/Stig-Yngve B. Pedersen, styreleder i Teknologisk Matforum
 

"FAKE NEWS?"

  Møteleder: styreleder Stig-Yngve B. Pedersen, TeMa
Kl. 09.30 "Fake news? Eller kan virkelig teknologi, digitalisering og automatisering bidra til det grønne skiftet?"
v/adm.dir. Ole Erik Almlid, NHO 
Kl. 09.50 "Hvordan lære av bloggerne og spre faktabasert informasjon fra næringsmiddelindustrien?"
v/seniorpartner Hans Geelmuyden, Geelmuyden Kiese
Kl. 10.10 Hovedsponsor: Eurofins Food & Feed Testing Norway AS
Kl. 10.15 TeMa-UTSTILLINGEN / KAFFE - Utsjekking av hotellværelsene i pausen 
 Kl. 11.10 "SoMe -viktigere enn det meste om man vil lykkes innen matproduksjon?"
v/gårdbruker Tove Aalan, Aalan Gård
Kl. 11.30 Spørsmål og diskusjon
 

"MATSKANDALER I SØKELYSET"

  Møteleder:  programkomiteleder i TeMa /ernæringsfysiolog Åsta Otteren Ellingsen
Kl. 11.40 "CASE: Crisis Management - Common mistakes and how to avoid them"
v/Crisis Management Specialist Shane Russell, World Aware
Kl. 12.10 TeMa-UTSTILLINGEN / KAFFE OG MELLOMMAT
(Utsjekking av hotellværelsene dersom det ikke allerede er ordnet.) 
Kl. 12.55 Dagens sponsor: Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering AS
Kl. 13.00 "CASE: Eksotisk miks og salmonella - hva skjedde?"
v/kvalitetsdirektør Anne Leonie Dehli Person, Bama Gruppen AS
Kl. 13.20 Spørsmål / diskusjon
Kl. 13.40 Avslutning av Næringsmiddeldagene 2020

 

Link til påmelding: https://teknologiskmatforum.no/naeringsmiddeldagene/paamelding-naeringsmiddeldagene

Filer

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×