Tilbud om medlemskap

Hvis du jobber med mat og drikke bør du bli medlem i TeMa 

Vi har herved gleden av å tilby deg medlemskap i Teknologisk Matforum (TeMa), som er en videreføring av tidligere Næringsmiddelindustriens Teknologforening (NTF), opprinnelig Konservindustriens Teknologforening, av 5. mai 1949. Teknologisk Matforum har idag ca. 600 medlemmer.

Vårt formål er å danne er et teknologisk forum for personell ansatt i næringsmiddelindustrien og tilknyttede bransjer og institusjoner. TeMa skal fremstå som et faglig interessant og nødvendig, teknologisk og profesjonelt forum for ansatte i næringsmiddelindustrien og konsulenter, leverandører og forskere i tilknyttede bransjer og institusjoner., dvs, at det er stor bredde i vår medlemsmasse.
Næringsmiddeldagene arrangeres i forskjellige byer hver vår med faglige foredrag, utstilling, bedriftsbesøk, generalforsamling, medlemsmøte og diskusjoner. Det sosiale aspektet er meget viktig, og mange gode kontakter knyttes i disse tre dagene. I tillegg arrangeres TeMa-dager spredt utover året. Disse er delvis forhåndsplanlagt i en kalender og tas delvis ”på sparket ”når viktige og dagsaktuelle saker kommer opp. Medlemmene oppfordres til å bidra med forslag og innspill. Det meste av informasjonen om dette foregår via e-mail og bruk av hjemmesidene våre. De som ikke har e-mail får selvsagt tilsendt pr. post. I tillegg distribueres informasjon via vår faste side i tidsskriftet Matindustrien, hvor også medlemmene oppfordres til å publisere fagartikler av interesse for leserne.

Abonnement på den digitale versjonen av Matindustrien og nyhetsbrevet Packnews er inkludert i medlemskapet. Videre deltar man på alle våre møter og møter i regi av våre nordiske søsterforeninger til redusert pris. Medlemmer får også tilgang til medlemslisten på internett, der du finner alle medlemmenes adresser og e-mail adresser, slik at du enkelt kan holde kontakten med kolleger . Kontingenten er p.t. Kr. 1200,-/år.. Evt. oppsigelse av medlemskap foregår skriftlig før årets utgang. Det tegnes kun personlige medlemskap og du kan velge om du vil ha posten til jobben eller hjemme. Teknologisk Matforum har fast sekretariat i Tolvsrød.

Innmelding

Adresse: Brekkeknatten 14, 3153  Tolvsrød
Tlf. 966 18 200
E-mail: post@teknologiskmatforum.no
http://teknologiskmatforum.no

Filer

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×