TEMADAG 3. NOVEMBER: MAT OG HELSE

VELKOMMEN TIL TEMADAG 3. NOVEMBER PÅ FELIX KONFERANSESENTER ELLER DIGITALT
Bli med på temadag hvor mat og helse settes på agendaen:
Ultraprosessert mat, etylenoksid, tilbaketrekninger og rutiner, livreddende mat, persontilpasset mat, fordøyelse og merking av mat.

PROGRAM
1. Hva er ultraprosessert mat
Dagbjørn Skipnes Seniorforsker, Nofima

2. Ultraprosessert mat = næringsfattig mat?
Gjermund Vogt Senior Advisor Chemistry, Eurofins

3. Ultra-processed foods: a Findus perspective
Lauren Woodley Senior Nutrition Manager, Findus

4. Etylenoksid: kom som en overraskelse for mange. hvordan oppdatere bedriftens risikovurdering og hvordan kan man være i forkant neste gang?
Liv Melland Aslaksen Seniorkonsulent Mattrygghet og Kvalitet, Iso - Piloten

5. Livreddende mat - Ernæring for kriser og behandling av alvorlig underernæring hos barn. Hva er viktig i et slikt perspektiv?
Vidar Kvamme Research & Developm. Manager, GC Rieber

6. Persontilpasset ernæring, hva er det og hvilke muligheter gir det?
Vibeke T. Telle-Hansen PhD Associate prof. in Nutrition, OsloMet


7. Karragenan og andre tilsetningsstoffer: Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer forteller om sin bekymring og sitt arbeid.
Mats Johansson, Generalsekretær

8. Hvor viktig er riktig merking av mat og drikke? Hva er det Mattilsynet ser bransjen må være oppmerksomme på?
Vigdis Jenderå Seniorinspektør, Mattilsynet avd. Østfold/Follo

Vi tar forbehold om endringer i programmet og at noen temaer kan endres noe.

Vi gleder oss over at det endelig kan inviteres til en fysisk TEMADAG, men du kan også delta digitalt.

NÅR: 3. november
TIDSPUNKT: 10 - 15
HVOR: Felix Konferansesenter eller digitalt via link

Vil du sikre deg plass kan du gjøre det nå HER

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×