TeMa-dag Sertifisering i fokus

Å ha riktig sertifisering er helt nødvendig når man skal produsere mat og drikke. 

Det finnes mange ulike varianter, enten det går på mattrygghet, risikostyring, kvalitetsledelse, miljø eller matsvindel, og iblant kan det være vanskelig å vite hva som er saliggjørende.  Ikke før har man blitt sertifisert før det kommer nye versjoner og man må holde seg fortløpende oppdatert på dette området til enhver tid.  Kjedene stiller ulike krav til ulike standarder, og alle vil jo gjerne ha inn varene sine i butikk.  På denne TeMa-dagen vil vi oppdatere dere på hva som er nytt og hva man må huske på. 

Møtested:  Konferanserom Norden, Felix Konferansesenter, Aker Brygge.

Påmelding snarest og helst innen 25. november.

PROGRAM: 

Kl. 09.30-09.50 Registrering/kaffe
Kl. 09.50-10.00 Velkommen v/møteleder Kenneth Fredriksen, kvalitetsrådgiver i BAMA Gruppen AS og styremedlem i
Teknologisk Matforum
Kl. 10.00-10.40 "Hvordan få oversikten over alle de ulike standardene og velge riktig? 
- Og hva er nytt innen ISO 22000 og FSSC 22000?"
v/kvalitet- og HMS-rådgiver Espen Lindseth, Wergeland Bedriftsutvikling AS
Kl. 10.40-11.20   "Hvorfor ha en BRC-sertifisering og hva er nytt?"
v/Lead Auditor Are Lind, Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering
Kl.11.20-11.30   Kort diskusjons- og spørsmålsrunde før lunsj 
Kl. 11.30-12.30   Lunsj
Kl.12.30-13.10   "Bedre styring i alle ledd med Global G.A.P? - Hva er nytt?"
v/revisjonsleder Morten Berntsen, Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering
Kl.13.10-13.50 GFSI standarder og Food Fraud - hva sier kravene i standarden og hvilke erfaringer har
revisorene gjort seg så langt?"
v/Food & Beverage Director Vibeke Bagger, DNV GL 
Kl. 13.50-14.20 Kaffepause
Kl.14.20-14.50 "Transparens i livsmedelskedjan, att bygge og dokumentere kultur rundt mattrygghet og datasikkerhet i din bedrift"
v/Head of Food Nordics Business Assurance Karin Hansson, Intertek
Kl. 14.50-15.30 "Hva har FSSC 22000 gjort for vår bedrift og merkevare?" 
v/kvalitet- og utviklingssjef Lars Erik Pettersen, Askim Frukt- og Bærpresseri AS
                 Det er også avsatt 5-10 min. til umiddelbare spørsmål på slutten av hvert innlegg

Firma som ønsker det kan få satt opp en roll-up eller stående plakat for et tillegg på kr. 2000,-.

Påmelding via skjema på https://teknologiskmatforum.no/webkurs/tema-dag-sertifisering-11.12.2019 eller ved å sende en mail til post@teknologiskmatforum.no .  Husk å notere matallergier i det nederste feltet i påmeldingsskjemaet eller mailen din.

Deltageravgiften er kr. 2965,- for medlemmer* og kr. 3715,- for ikke-medlemmer (1/2 pris for pensjonister).  Inntil 3 studenter for kun kr. 200,-, utover dette halv pris.  Prisen inkluderer evt. innkomne overheads/manus på e-mail etter møtet, med forbehold om at vi får inn slike.  Faktura for deltageravgift sendes like før eller etter TeMa-dagen.  Hvis du melder deg på via nettsidene mottar du en Ordrebekreftelse og hvis du sender en mail vil du få en bekreftelsesmail.

Avbestillingsfrister:  Fri avbestilling innen 15 dager før møtet.  Evt. sykeforfall meldes snarest mulig, senest om morgenen før møtestart.  Ved tilsendt sykmelding eller attestert egenmelding vil man få full refusjon minus eks.gebyr kr. 250,-.  Det er også mulig å sende en annen i sitt sted (endringsgebyr kr. 250,-). 

Vårt tlf.nr. er 51 54 92 91, e-mail post@teknologiskmatforum.no

*Medlemskap koster kun kr. 1100,-/år inkl. tidsskriftabonnementer og du vil nå få dette gratis ut 2019.  Dersom du melder seg inn før møtet får du det til medlemspris.  se våre hjemmesider for skjema under toppfanen Medlem.

Adresse Felix Konferansesenter er Bryggetorget 3, 0250 Oslo.  Parkering er mulig i Aker Brygge Parkeringshus.

                                                                                                   Velkommen!

   

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×