TeMa-dag Kvalitet og produktutvikling 20.11.2019

TeMa-dagen "Kvalitetsutfordringer, prosessering, produktutvikling og produktivitetsforbedringer" 20. november er viktig.  Hva er nytt mht. produksjonsutstyr og prosesseringsmetoder? Klarer vi følge trendene i markedet og hvilke utfordringer støter vi på med tanke på kvalitet og økonomi? 

Kvalitet og produktutvikling er jo helt essensielle «ingredienser» i en god næringsmiddelbedrift.  Minst like viktig er det at prosesseringsmetoder, produksjonsutstyr og produktivitet er på topp, og at produksjonen skjer på en rasjonell måte både for bedriften og de ansatte. Fornøyde og informerte ansatte gir utbytte både i form av produktivitet og godt miljø.  Det skjer stadig nye ting.  Trendene snur, regelverk endres, sertifiseringer oppdateres, nye maskiner tilkommer, nye råstoffer kommer i bruk og man kan bare lurer på når «det neste nye dukker opp».  Spiser vi kun 3D-printede burgere i 2025?  Ikke vet vi, men vi vil prøve å holde deg oppdatert og også gi deg «cases» du kan lære av underveis.

Vi har bestilt konferanserom Norden på Felix Konferansesenter på Aker Brygge. De har imidlertid saler i alle størrelser, så skulle det bli trangt kan vi få et større konferanserom.  Dette avhenger imidlertid av at dere er raske med påmeldingene slik at det er større saler ledige. Påmeldingsfrist 5. november 

PROGRAM: 

Kl. 09.30-09.50 Registrering/kaffe
Kl. 09.50-10.00 Velkommen v/møteleder Helen Hoem, Supplier Assurance Manager i Findus Norge AS og styremedlem i Teknologisk Matforum 
Kl. 10.00-10.40

"Kvalitetsprodukter ved hjelp av Robocrop og GPS"
v/kvalitets- og utviklingsansvarlig Pernille Rød Larsen, Huseby Gård AS

Kl. 10.40-11.20 "Utfordringer med mugg og gjær innen produksjon av mat og drikke"
v/seksjonsleder seniorforsker Ida Skaar, Veterinærinstituttet
Kl. 11.20-11.30 Kort diskusjons- og spørsmålsrunde før lunsj
Kl. 11.30-12.30 Lunsj
Kl. 12.30-13.10 "Trender og automatisering - Er utstyrsleverandørene bevisst matprodusentenes behov?"
v/Key Account Manager Trond Olsen, Multivac AS
Kl. 13.10-13.50 "Produktutvikling og helse"
v/markedssjef Anne Gro Myrtveit, Idun Industri AS
Kl. 13.50-14.20 Kaffepause
Kl. 14.20-14.50 "Nye prosessmetoder og integrerte systemer i matproduksjon"
v/Area Sales Manager Sweden & Finland Johannes Arnesen, Marel Meat
Kl. 14.50-15.30 "Prosessutvikling, produktivitetsforbedringer og innovasjon - kan de gå hånd i hånd?"
v/senior prosjektingeniør Kolbjørn Hole, Orkla Confectionery & Snacks Norge, Nidar
Kl. 15.30-15.50 Oppsummering/evt. spørsmål - avslutning

                                                                          Det er også avsatt 5-10 min. til umiddelbare spørsmål på slutten av hvert innlegg.

Firma som ønsker det kan få satt opp en "roll-up" eller stående plakat for et tillegg på kun Kr. 2000,-.

 

PÅMELDINGSFRIST:  5. november
Benytt påmeldingsskjema  på http://teknologiskmatforum.no  eller send oss en mail med din påmelding til post@teknologiskmatforum.no 
Husk å notere evt. matallergier i det nederste feltet i påmeldingsskjemaet eller i mailen din.

Deltageravgiften er Kr. 2965,- for medlemmer* og Kr. 3715,- for ikke-medlemmer (1/2 pris for pensj. og studenter). OBS: studenttilbud:  Studentpris Kr. 200,- for 3 student-deltagere .  Prisen inkluderer evt. innkomne overheads/manus på e-mail etter møtet, med forbehold om at vi får inn slike.  Faktura for delt.avgift sendes like før eller etter TeMa-dagen. Alle som melder seg på vil få bekreftelse via e-mail. 

Avbest.frister:
Fri avbestilling innen 15 dager før arrangementet.
Evt. sykeforfall meldes snarest mulig, senest om morgenen før møtestart.  Ved tilsendt sykmelding eller attestert egenmelding vil man få full refusjon minus eksp.gebyr kr. 250,-.  Det er også mulig å sende annen i sitt sted (endringsgebyr kr. 250).

Vårt tlf.nr. er 51 54 92 91, e-mail: post@teknologiskmatforum.no

*Medlemskap koster kun kr. 1100/år inkl. tidsskriftabonnementer og du kan nå få dette gratis ut 2019 .  Dersom du melder deg inn før fakturering av møtet vil du få dette til medlemspris.  Se våre hjemmesider for skjema under toppfanen Medlem.   

Møtet finner sted i møterom Norden på Felix Konferansesenter på Aker Brygge i Oslo (Bryggetorget 3, 0125 Oslo)
Parkering:   Aker Brygge P-Hus

Vel møtt alle sammen !                          

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×