TeMa-dag Hygiene - Listeria i søkelyset 11.03.2020

Dessverre blir vi aldri helt utlærte med tanke på å unngå Listeria og andre bakterier - uhell skjer iblant, og her gjelder det å holde tungen rett i munnen for å lære opp de ansatte- og også få ut informasjon til forbrukerne.  Deretter må man "slokke brannen".  Heldigvis blir det stadig utviklet nye metoder og analyseverktøy for å klare dette på bedre måter i fremtiden, og på denne TeMa-dagen vil du lære mye nytt som kan være uvurderlig å ta med seg.  Bærekraft er også et ord som går igjen i all matproduksjon og et bærekraftig renhold er av stor betydning i fremtiden. 

PROGRAM: 

Kl. 09.30-09.50 Registrering/kaffe
Kl. 09.50-10.00 Velkommen v/møteleder Lars Erik Pettersen, styremedlem i Teknologisk Matforum og kvalitets- og utviklingssjef i Askim Frukt- og Bærpresseri AS
Kl. 10.00-10.40 "Hygieneregelverket for matprodusenter"
v/seniorrådgiver/veterinær Ågot Li og spesialinspektør Kari Dommarsnes, Mattilsynet 
Kl. 10.40-11.20  "Grønn teknologi som dreper patogene bakterier i all plastemballasje"
v/daglig leder Dan Roger Olsen, MicroClean AS
Kl. 11.20-11.30  Kort diskusjons- og spørsmålsrunde før lunsj 
Kl. 11.30-12.30  Lunsj 
Kl. 12.30-13.10 "Hvordan fjerne Listeria med H2O2-produserende roboter"
v/rådgiver Bo Ivan Folde, Decon-X 
Kl. 13.10-13.50  "Listeriakontroll i produksjonsmiljø - en 5-punktsplan"
v/rådgiver/salg Siv Elin Ulfsnes, Lilleborg Industri, Lilleborg
Kl. 13.50-14.10  Kaffepause 
Kl. 14.10-14.40 "Må det skarpere lut til?  Effekt av ulike renholdsmidler på standhaftige Listeria-biofilmer"
v/seniorforsker Solveig Langsrud, Nofima
Kl. 14.40-15.20 "Hvordan hindre smittestoffer i å komme inn i råvare og primærproduksjon"
v/seniorforsker Gro Skøien Johannessen, Veterinærinstituttet
Kl. 15.20-15.40 Oppsummering/evt.spørsmål - avslutning 
                                          Det er også avsatt 5-10 min. til umiddelbare spørsmål på slutten av hvert innlegg

Firma som ønsker det kan få satt opp en roll'up eller stående plakat for et tillegg på Kr. 2000,-

PÅMELDING INNEN 25. FEBRUAR

Benytt påmeldingsskjema på https://teknologiskmatforum.no/?PageID=590&ItemID=503 eller send oss en mail til
post@teknologiskmatforum.no
Husk å notere avt. matallergier i nederste felt av skjemaet eller mailen din.   

MØTESTED:  Felix Konferansesenter, Aker Brygge (Bryggetorget 3, 0250  OSLO).  Møterom Norden.
Parkering: Aker Brygge P-Hus
Hvis du kommer med flytoget går du av på Nationaltheateret stasjon og det tar ca. 11 min. å gå.

DELTAGERAVGIFT:  Kr. 3000,- for medlemmer* og Kr. 3750,- for ikke-medlemmer (1/2 pris for pensjonister og studenter).
OBS vårt studenttilbud - Kr. 200,- for inntil tre studentdeltagere.  Prisen inkluderer evt. innkomne overheads/manus på
e-mail etter møtet, med forbehold om at vi får inn disse.  Faktura for deltageravgift kommer like før eller etter TeMa-dagen. 
Hvis man melder seg på via nettsiden får man bekreftelse via en Ordrebekreftelse og hvis man melder seg på via mail
så får man en bekreftende svarmail.

AVBESTILLINGSFRISTER:   Fri avbestilling innen 15 dg. før arrangementet.  Evt. sykeforfall må meldes snarest og
senest om morgenen før møtestart.  Ved tilsendt sykmelding eller attestert egenmelding vil man få full refusjon minus
eksp.gebyr Kr. 250,-.  Det er også mulig å sende annen i sitt sted (endringsgebyr Kr. 250,-).

MEDLEMSKAP koster kr. 1100/år og dersom du melder deg inn før møtet får du dette til medlemspris.
Se våre hjemmesider under toppfanen Medlem.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×