TeMa-dag Helsepåstander, ernæring og helse 27.11.2019

Dette en TeMa-dag de fleste som jobber innenfor mat- og drikkeindustri bør få med seg!
Kan man si at noe er "bra for", "hjelper mot", er "godt for"?  Og hva med salt- og sukkerreduksjonen alle har jobbet med?  Hva i alle dager er ultraprosessert mat?  

PROGRAM:

Kl. 09.30-09.50 Registrering/kaffe
Kl. 09.50-10.00 Velkommen v/møteleder Stig-Yngve B. Pedersen, daglig leder i Bare Stig og styreleder i Teknologisk Matforum
Kl. 10.00-10.40 "Ernærings- og helsepåstander"
v/seniorrådgiver Rønnaug Aarflot Fageli, Mattilsynet 
Kl. 10.40-11.20 "Fiffig bruk av ernærings- og helsepåstander og nasjonal ernæringsforvirring - Hva kan vi gjøre sammen for å følge lovverket?" 
v/produktutviklingssjef Ida Marie Pedersen, Faun Pharma AS
Kl. 11.20-11.30 Kort diskusjons- og spørsmålsrunde før lunsj
Kl. 11.30-12.30 Lunsj
Kl. 12.30-13.10 "Fedmeepidemien og økende sykdomsbyrde - hvilken rolle spiller ultraprosessert mat?"
v/ernæringsbiolog, matviter og høyskolelektor Marit Kolby Zinöcker, Bjørknes Høgskole
Kl. 13.10-13.50 "Vagansk kosthold vs. Helseidirektoratets anbefalinger - Hva er best for kroppen og helsen?"
v/førsteamanuensis Christine Henriksen, Universitetet i Oslo
Kl. 13.50-14.20 Kaffepause
Kl. 14.20-14.50 "Rødt kjøtt - ikke så farlig likevel?"
v/spesialrådgiver Marianne Sundt Sødring, Animalia
Kl. 14.50-15.30 "Salt- og sukkerreduksjon i norske produkter - Hvor langt har man kommet - og tror man at det hjelper når maten er servert i de tusen hjem?"
v/ernæringsbiolog Cand.scient Lise von Krogh, von Krogh Ernæring Ltd./Bramat
Kl. 15.30-15.50 Oppsummering/evt.spørsmål - avslutning
 

         Det er også avsatt 5-10 min. til umiddelbare spørsmål på slutten av hvert innlegg

 

Firma som ønsker det kan få satt opp roll-up for et tillegg på kun kr. 2000,-.  

PÅMELDINGSFRIST:  12. november.

Benytt påmeldingsskjemaet på https://teknologiskmatforum.no/?PageID=590&ItemID=499   eller send oss en mail med din påmelding til post@teknologiskmatforum.no   Husk å notere eventuelle matallergier i det nederste feltet i påmeldingsskjemaet eller i mailen din.  

Deltageravgiften er Kr. 2965,- for medlemmer* og kr. 3715,- for ikke-medlemmer.  (1/2 pris for pensjoniste og studenter).  OBS Studenttilbud:  Studentpris kr. 200,- for 3 studentdeltagere.  Prisen inkluderer evt. innkomne overheads/manus på e-mail etter møtet, med forbehold om at vi får inn slike.  Faktura for deltageravgift sendes like før eller etter TeMa-dagen.  Alle som melder seg på vil få bekreftelse på e-mail.  

Avbestillingsfrister:
Fri avbestilling innen 15. dager før arrangementet.  Evt. sykeforfall meldes snarest mulig, senest om morgenen før møtestart.  Ved tilsendt sykmelding eller attestert egenmelding vil man få full refusjon minus ekspedisjonsgebyr på kr. 250,-.  Det er også mulig å sende annen i sitt sted (endringsgebyr kr. 250,-).

Vårt tlf.nr. er 51 54 92 91 - e-mail:  post@teknologiskmatforum.no 

*Medlemskap koster kr. 1100,-/år inkl. tidsskriftabonnementer og du kan nå få dette gratis ut 2019.  Dersom du melder deg inn før fakturering av møtet vil du få møtet til medlemspris.  Skjema for innmelding: https://teknologiskmatforum.no/medlem/innmelding-teknologisk-matforum

Møtested:  Møtet finner sted i møterom Norden på Felix Konferansesenter på Aker Brygge i Oslo (Bryggetorget 3, 0250 Oslo).  

Parkering: Aker Brygge P-Hus.

Det tar ca. 11 minutter å spasere fra Nationaltheateret stasjon til Bryggetorget 3. 

                                                                                                                             Vel møtt alle sammen!

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×