|
ONSDAG 22. JANUAR
|
Kl. 10.00 |
Åpning av TeMa-utstillingen, registrering og kaffe
|
|
Bedriftsbesøk - velg et alternativ under, OBS ulike bussavganger fra hotellet for de ulike bedriftsbesøkene med lunsj.
|
Kl. 11.00 |
A) Kjøttbyen Oslo (Fatland AS, Økeberg Skoglunn Pølsemakeri AS, Bokken AS)
|
|
B) Eurofins Food & Feed Testing Norway AS (Moss)
|
Kl. 12.00 |
C) Sjømathuset
|
|
D) Joh.Johansson Kaffe AS
|
|
E) Arcus AS
|
|
Bussene returnerer til hotellet og alle er tilbake senest ca. kl. 16.30
|
Kl. 19.30 |
Quiz-kveld og minglebuffet i hotellets restaurant
|
|
|
|
TORSDAG 23. JANUAR
|
Kl. 09.00 |
TeMa-UTSTILLINGEN /KAFFE/Registrering av nyankomne deltagere
|
Kl. 09.30 |
Velkommen til Oslo
|
Kl. 09.40 |
ÅPNING v/Stig-Yngve B. Pedersen, styreleder i Teknologisk Matforum
|
|
"DET GRØNNE SKIFTET - Hvordan løser vi utfordringene?"
|
|
Møteleder: Spesialrådgiver utdanning og kompetansepolitikk Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke |
Kl. 09.45 |
"Matnasjonen Norge" v/avdelingsdirektør Kristin Orlund, Landbruks- og matdepartementet |
Kl. 10.00 |
Hovedsponsor: Eurofins Food & Feed Testing Norway AS |
Kl. 10.05 |
"Hvorfor er mat en viktig del av det grønne skiftet?" v/Chief Strategy Officer Olav Kjørven, EAT |
Kl. 10.20 |
TeMa-UTSTILLINGEN /KAFFE |
Kl. 11.10 |
"CASE: Bærekraftig produksjon av kylling og egg" v/marketing og produktutviklingsdirektør Anette Møller, Den Stolte Hane
|
Kl. 11.25 |
"CASE: Bærekraftig produksjon av rødt kjøtt" v/direktør Ståle Gausen, Grilstad AS |
Kl. 11.40 |
Dagens sponsor: Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering AS |
Kl. 11.45 |
TeMa-UTSTILLINGEN/KAFFE OG MELLOMMAT |
Kl. 12.20 |
"CASE: Plastemballasje - hvilke problemer står vi overfor mht. holdbarhet og forurensning?" v/markedssjef Ole Jan Myhre, Norner AS
|
Kl. 12.35 |
"Design og gjenvinning av plastemballasje - et bærekraftig tiltak? v/utviklingssjef Lars Brede Johansen, Grønt Punkt |
Kl. 12.50 |
"Åpen forbrukerdrevet innovasjon og matredder-arbeidet i Q" v/adm.dir. Bent Myrdahl, Q-meieriene og adm.dir. Kristine Aasheim, Kavli Norge AS |
Kl. 13.20 |
TeMa-UTSTILLINGEN/KAFFE OG MELLOMMAT |
Kl. 14.10 |
"Hvor blir det av søppelet?" v/partner Sveinar Kildal, Norscan Partners AS |
Kl. 14.25 |
ÅRSMØTE (GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSMØTE) avbrutt av kåseriet "Ekte norsk" hvor vi får snacks fra Orkla Confectionery & Snacks Norge og smaksprøver av akevitt fra Arcus. Akevittambassadør Atle Minothi kåserer. |
Kl. 19.30 |
KÅRING AV BESTE STAND OG APERITIF i utstillingslokalene |
Kl. 20.00 |
FESTMIDDAG i møtesalen (festantrekk) |
|
|
|
FREDAG 24. JANUAR |
Kl. 09.00 |
TeMa-UTSTILLINGEN / KAFFE |
Kl. 09.25 |
ÅPNING v/Stig-Yngve B. Pedersen, styreleder i Teknologisk Matforum |
|
"FAKE NEWS?"
|
|
Møteleder: styreleder Stig-Yngve B. Pedersen, TeMa |
Kl. 09.30 |
"Fake news? Eller kan virkelig teknologi, digitalisering og automatisering bidra til det grønne skiftet?" v/adm.dir. Ole Erik Almlid, NHO |
Kl. 09.50 |
"Hvordan lære av bloggerne og spre faktabasert informasjon fra næringsmiddelindustrien?" v/seniorpartner Hans Geelmuyden, Geelmuyden Kiese |
Kl. 10.10 |
Hovedsponsor: Eurofins Food & Feed Testing Norway AS |
Kl. 10.15 |
TeMa-UTSTILLINGEN / KAFFE - Utsjekking av hotellværelsene i pausen |
Kl. 11.10 |
"SoMe -viktigere enn det meste om man vil lykkes innen matproduksjon?" v/gårdbruker Tove Aalan, Aalan Gård |
Kl. 11.30 |
Spørsmål og diskusjon |
|
"MATSKANDALER I SØKELYSET"
|
|
Møteleder: programkomiteleder i TeMa /ernæringsfysiolog Åsta Otteren Ellingsen |
Kl. 11.40 |
"CASE: Crisis Management - Common mistakes and how to avoid them" v/Crisis Management Specialist Shane Russell, World Aware |
Kl. 12.10 |
TeMa-UTSTILLINGEN / KAFFE OG MELLOMMAT (Utsjekking av hotellværelsene dersom det ikke allerede er ordnet.) |
Kl. 12.55 |
Dagens sponsor: Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering AS |
Kl. 13.00 |
"CASE: Eksotisk miks og salmonella - hva skjedde?" v/kvalitetsdirektør Anne Leonie Dehli Person, Bama Gruppen AS |
Kl. 13.20 |
Spørsmål / diskusjon |
Kl. 13.40 |
Avslutning av Næringsmiddeldagene 2020 |