Næringsmiddeldagene 27-29. januar 2021

Hovedtemaene for møtet, som finner sted på Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger, er:

"PANDEMI I VÅR TID - Beredskap, mattrygghet og matsikkerhet"
Covid 19 berører alle og når vi kommer til januar håper vi det er tid for å reflektere og se hva vi kunne gjort bedre.  Hvordan fungerte beredskapen for folket og folkehelsen? - Hvordan fungerte beredskapen med tanke på mattrygghet, kompetansekartlegging og fortløpende produksjon? - Hvordan ser norsk økonomi ut idag og hvordan fungerte det mht. norsk selvforsyningsgrad, lagring og matsikkerhet? Under dette viktige temaet blir det også en åpen debatt med innlederne i plenum.

"TEKNOLOGI, BÆREKRAFT OG PRODUKTUTVIKLING"  Matindustrien 4.0 - Nye teknologiske utfordringer for personell i matindustrien - Hva har vi lært og oppnådd?  Vi ser på hvordan ta i bruk ny teknologi, likheter og ulikheter i næringene og får innspill fra fiskebransjen, grønt og frukt og kjøttbransjen. 
Vegetartrenden har fått fotfeste og vi får erfaringer fra produktutvikling med denne trenden i fokus.

"GOD MAT HELE LIVET"
Vi starter med et lite skråblikk på Matnasjonen Norge, før vi får erfaringer med nye ernæringsriktige produkter i nye forpakninger og hva slags mat man nå bør satse på for en sunn og aktiv alderdom.

"EMBALLASJE - HELT UNØDVENDIG?"
Her ser vi nærmere på veikartet for sirkulær plastemballasje.  Emballasjen ble plutselig enda mer aktuell under korona-pandemien, lærte vi da noe nytt? ReducePack - bærekraftig matemballering i praksis - og grønne fordeler med å skifte ut boks med papp settes også i søkelyset.  Helt til slutt spør vi Geelmuyden om matindustrien er i eventyrland mht. emballasje også?

Temaene er lagt opp slik at de skal være interessante for absolutt alle i bedriften, enten man arbeider med produktutvikling, ernæring, kvalitet, hygiene, produksjon, trygg mat, produktivitet, kommunikasjon eller konsernledelse.

Som vanlig legges det også opp til flere ulike spennende bedriftsbesøk og et sosialt program som bidrar til nettverksbygging.  Vi har heller ikke glemt et spennende og smakfullt kåseri i årsmøtedelen av møtet.

Fullt program kommer i oktober.

Vi tar sikte på å gjennomføre Næringsmiddeldagene på vanlig måte, men dersom smittesituasjonen skulle endre seg tilrettelegger vi selvsagt slik det blir nødvendig.  Pr. idag er Stavanger omtrent smittefritt, og et slikt møte ville greit kunne vært avholdt med noen tilpasninger mht. buffeter og avstand.  Dog kan vi ikke spå for januar.  Det vi KAN si er at det ikke er noen fare med å bestille stands etc., vi ser hva som skjer og vi fakturerer jo aldri før etter møtet.

Salg av stands, tid på reklameskjerm og sponsormuligheter er allerede godt i gang.  OBS at det denne gangen også er mulig å få henge posters ned fra etasjen over i selve foajeen utenfor Atlantic Hall.  Se linkene under for hva som er ledig og ta kontakt med oss på post@teknologiskmatforum.no for å bestille.  

Alle oppfordres også til å verve nye medlemmer innenfor matproduserende industri, - og fortelle dem spesielt om Næringsmiddeldagene som samlingspunkt.

Vi har spennende vervepremier så ta en titt på hjemmesiden under "Informasjon" - "Verving".  Vi vil spesielt oppfordre til å informere de unge om Teknologisk Matforum og det unike "torg" forumet er for å treffe kolleger og bli faglig oppdatert.  se skjema på hjemmesidene våre.  Kjempefine tilbud til studenter, som både kan få billig medlemskap og delta på Næringsmiddeldagene for en symbolsk sum (støttet av Fondet).

Les også mer om våre arbeidsmarkedssider og bannerannonser. 

Mer informasjon ved henvendelse til post@teknologiskmatforum.no eller post@tema.no  

Velkommen til et nyoppusset Atlantic Hotel i Stavanger i januar 2021!

Filer

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×