Næringsmiddeldagene

Næringsmiddeldagene 22-24. januar 2020. Her er hovedtemaene:

Næringsmiddeldagene 2020 finner sted på Clarion Hotel The Hub i Oslo 22-24. januar og blir et aktuelt, fremtidsrettet, praktisk og jordnært møte.  

Hovedtemaene er:

«DET GRØNNE SKIFTET – Hvordan løser vi utfordringene?» 
Det grønne skiftet er i full gang, på alle områder og i alle bedrifter. Vi ser det både på produksjonsmetoder, miljøbygg, emballasje, transport og ikke minst mht. vegan/vegetarprodukter.  Her har vi mange spennende foredragsholdere på forslagsstadiet, men vi kan allerede nå røpe at adm.dir. Bent Myrdahl i Q-meieriene og adm.dir. Kristine Aasheim i Kavli Norge AS har sagt ja til å snakke sammen om  «Åpen forbrukerdrevet innovasjon og matredder-arbeidet i Q».  Videre kommer markedssjef Ole-Jan Myhre i Norner AS og presenterer et case om plastemballasje og hvilke problemer vi står overfor mht. holdbarhet og forurensning. Utviklingssjef Lars Brede Johansen i Grønt Punkt har takket ja til å snakke om «Design og gjenvinning – et bærekraftig tiltak». Vi har også forespurt både regjering, kjøttbransje, gründere og organisasjoner – og kommer tilbake til dere med mer etterhvert.     

 «FAKE NEWS?»
Vi har vært så heldige å få adm.dir. Ole Erik Almlid i NHO til både å lede dette temaet og snakke om «Fake news? – Eller kan virkelig teknologi, digitalisering og automatisering bidra til det grønne skiftet?» og også seniorpartner Hans Geelmuyden i Geelmuyden Kiese til å fortelle om «Hvordan lære av bloggerne og spre faktabasert informasjon fra matindustrien».  Videre forsøker vi å få en til å fortelle om hvordan man kan lykkes ved å bruke sosiale media som markeds- og informasjonskanal.  Til sistnevnte er det flere vinklinger i støpeskjeen.
«Fake news» har dessverre blitt mer og mer vanlig, spesielt innen sosiale media, og det synes viktig for matindustrien å få belyst på en profesjonell måte hvordan man kan ta fatt i det hele.  

 «MATSKANDALER I SØKELYSET»
Dette er dessverre et tilbakevendende tema med variasjoner og det er viktig å få erfaringsforedrag om hvordan man kan løse sakene når noe går galt.  Kvalitetsdirektør Anne Person i Bama Gruppen AS har vært så velvillig å stille opp og fortelle om hvordan de løste utfordringene omkring «Eksotisk miks» og salmonella.Vi har også vært så heldige å få Crisis Management Specialist Shane Russel fra World Aware til å fortelle om ulike case hvor det sviktet og hvordan de løste det.  Hun har kalt sitt innlegg «Crisis Management – Common Mistakes and how to avoid them».  Hun har ikke lov å bruke firmanavnene på de hun kommer til å snakke om i overskriften, men der firmanavn er frigitt til presse kan hun fortelle dere hvem det var og hva som skjedde/hvordan det ble løst.  

Temaene er lagt opp slik at de skal være interessante for absolutt alle i bedriften, enten man arbeider med produktutvikling, ernæring, kvalitet, hygiene, produksjon, trygg mat, produktivitet, kommunikasjon eller konsernledelse. 

Som vanlig legges det også opp til flere ulike spennende bedriftsbesøk og et sosialt program som bidrar til nettverksbygging.  Vi har heller ikke glemt et spennende og smakfullt kåseri i årsmøtedelen av møtet. 

Fullt program kommer i oktober.

Salg av stands, tid på reklameskjerm og sponsormuligheter er allerede godt i gang.  Se http://teknologiskmatforum.no for oversikt over hva som er ledig og ta kontakt med oss på post@teknologiskmatforum.no for å bestille.

Alle oppfordres også til å verve nye medlemmer innenfor matproduserende industri, - og fortelle dem spesielt om Næringsmiddeldagene som samlingspunkt.
Vi har spennende vervepremier så ta en titt på hjemmesidene under ”Informasjon” – ”Verving”.  Vi vil spesielt oppfordre til å informere de unge om Teknologisk Matforum og det unike "torg" forumet er for å treffe kolleger og bli faglig oppdatert.   Se skjema på hjemmesidene våre http://teknologiskmatforum.no . Kjempefine tilbud til studenter, som både kan få billig medlemskap og delta på Næringsmiddeldagene til en symbolsk sum (støttet av Fondet).

Les også mer om våre arbeidsmarkedssider og bannerannonser.

Mer informasjon ved henvendelse til post@teknologiskmatforum.no eller post@tema.no.

 

                                                                                                         Velkommen til Oslo i januar 2020! 

 

Filer

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×