Denne gangen har vi fokusert spesielt på "hjelpemidlene" for å slippe Listeria- og muggsopputbrudd. Dog ser vi selvsagt også helhetsbildet som går på spisekvalitet, mattrygghet, kvalitet og hygieneovervåkning generelt, og også hva hygienisk design kan ha å si for produsentene. Vi kommer ikke utenom at koronapandemien nå gjør hygienen enda viktigere enn noen gang tidligere, så her gjelder det å holde seg oppdatert.
Møtet må pga. smittevernsreglene i Oslo avholdes digitalt.
PROGRAM: |
|
Kl. 09.30-09.50 |
Registrering/kaffe |
Kl. 09.50-10.00 |
Velkommen v/møteleder Lars Erik Pettersen, nestleder i styret i Teknologisk Matforum og kvalitets- og utviklingssjef i Askim Frukt- og bærpresseri AS |
Kl. 10.00-10.40 |
"Betydningen av hygiene for spisekvaliteten av laks" v/seniorforsker Solveig Langsrud, Nofima |
Kl. 10.40-11.20 |
"Helgenomsekvensering - ikke bare for korona, men også for kartlegging av Listeria" v/Business Unit Manager Microbiology Cecilie From, Eurofins Food & Feed Testing Norway AS |
Kl. 11.20-11.30 |
En rask spørsmåls-/diskusjonsrunde før lunsj |
Kl. 11.30-12.30 |
Lunsj |
Kl. 12.30-13.10 |
"OptiSalm - kan salterstattere brukes for økt Listeria-kontroll?" v/seniorforsker Even Heir, Nofima |
Kl. 13.10-13.35 |
"H2O2-tåke for reduksjon av muggsporer i produksjonsmiljøet" v/hygieneingeniør Lars Fredrik Schrøder Tvinde, Decon-X International AS |
Kl. 13.35-14.05 |
Kaffepause |
Kl. 14.05-14.30 |
"Kvalitetssikring for trygg matvareproduksjon" v/Key Account Manager Bjørn Parelius og salgssjef Fred M. Sørensen, FHS Scandinavia/Airgenic |
Kl. 14.30-14.55 |
"Forenklet patogentesting gir økt trygghet" v/Sales Specialist Manus Gudbergsson, 3M Food Safety |
Kl. 14.55-15.35 |
"Hygienisk design i matindustrien" v/rådgiver og salg EPT/Næringsmiddelindustrien Siv Elin Ulfsnes, Lilleborg |
Kl. 15.35-15.50 |
Oppsummering/evt. spørsmål - avslutning |
|
Det er også avsatt 5-10 min. til umiddelbare spørsmål på slutten av hvert innlegg. |
PÅMELDING: https://teknologiskmatforum.no/?PageID=590&ItemID=2751
Du få tilsendt oppkoblingsinformasjon like før møtet.
Deltageravgiften er Kr. 3000,- for medlemmer* og Kr. 3750,- for ikke-medlemmer (1/2 pris for pensj. og studenter). OBS: studenttilbud: Studentpris Kr. 200,- for 3 student-deltagere . Prisen inkluderer evt. innkomne overheads/manus på e-mail etter møtet, med forbehold om at vi får inn slike. Faktura for delt.avgift sendes like før eller etter TeMa-dagen. Hvis man melder seg på via nettsiden får man en Ordrebekreftelse, og de som melder seg på via mail vil få en bekreftelsesmail.
(Kostnadene for «streaming» av møtet er nokså nøyaktig tilsvarede kostnadene pr. dagpakke i møtelokalet, så deltageravgiften blir den samme om du er med på nett eller møter opp.)
Avbest.frister:
Siden vi denne gangen kun kjører på nett kan du avbestille fritt inntil 1 uke før.
Evt. sykeforfall må meldes snarest mulig og ved tilsendt sykmelding eller attestert egenmelding vil man få full refusjon minus eksp.gebyr kr. 250,-. Du kan imidlertid fritt få overført din påmelding til en kollega om du er syk.
Vårt tlf.nr. er 966 18 200, e-mail: post@teknologiskmatforum.no
Tlf. til Felix Konferansesenter: 23 89 72 70
*Medlemskap koster kun kr. 1200/år. Dersom du melder deg inn før fakturering av møtet vil du få dette til medlemspris. Se våre hjemmesider for skjema under toppfanen Medlem.